// Verkkokauppa // Turvallinen maksaminen

Turvallinen maksaminenVoit maksaa ostoksesi Kirjalabyrintin latauskaupassa turvallisesti ja kätevästi verkkomaksupalvelulla. Käytössäsi ovat kaikkien kotimaisten pankkien maksupainikkeet: Ålandsbanken, Nordea, Osuuspankki, Tapiolapankki, Aktia, Säästöpankit, Paikallisosuuspankit, Sampopankki, S-Pankki ja Handelsbanken. Voit maksaa myös Neocardilla, Joustorahalla, kännykkämaksulla, APE-kukkarolla ja Everyday-verkkomaksulla. Pankkien ja luottoyhtiöiden maksusivut toimivat suojatun yhteyden kautta, joten tuotteiden maksaminen on täysin turvallista.
Checkout-maksupalvelut
Kirjalabyrintin latauskaupassa käytetään Checkout-maksunvälityspalvelua: verkkopankissa tai luottoyhtiössä tekemäsi maksu menee palveluntarjoajan tilille, joka tilittää maksun latauskaupalle jälkikäteen. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja lisäksi se tarjoaa sinulle ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (Y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Checkout välittää tiedon onnistuneesta maksusta saman tien Kirjalabyrintin verkkokauppaan, ja pääset lataamaan tuotetta välittömästi maksusuorituksen jälkeen.

Checkout-maksunvälityspalvelusta ei koidu sinulle ylimääräisiä kustannuksia - maksat vain tuotteen hinnan.

Osta
© 2010 Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti | Verkkokaupan asiakaspalvelu: kauppakirjalabyrintti