// Verkkokauppa // Osto-ohje

Osto-ohje1
Kirjan valitseminen
Kirjoja on kahdessa muodossa:  Syväkirjoina ja EPUB:eina (e-kirjoina).

Etsi Kirjat-osiosta haluamasi EPUB (e-kirja) tai Syväkirja ja avaa kirjan esittely. Näpäytä hiirellä esittelyssä olevaa Osta painiketta, kun haluat ostaa kirjan.

Jos esittelysivulla ei ole Osta painiketta, siirry Kirjalabyrintin verkkokaupan  kirjaesittelyyn valitsemalla sivun lopusta jälleenmyyjä Kirjalabyrintin verkkokauppa. Selaimeen avautuu verkkokaupan lyhyt esittely kirjasta. Napauta lyhyessä esittelyssä olevaa Osta painiketta hiirellä, kun haluat ostaa kirjan.

Lisätietoa Syväkirjoista ja EPUB:eista

2

Lukualustan valitseminen
Valitse laite, jolla luet kirjaa.

Syväkirjoja voi lukea PC:llä, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä, tai Apple Macintosh -tietokoneella, jossa on Mac OS X -käyttöjärjestelmä. Syväkirjan lukemiseksi sinun ei tarvitse asentaa tietokoneelle lukuohjelmaa.

EPUB-kirjoja voi lukea kaikilla lukulaitteilla, jotka pystyvät näyttämään EPUB-tiedostoja, tai tietokoneella EPUB-lukuohjelman avulla.

Jos olet ostamassa Syväkirjaa, valitse "Tietokone, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä" tai "Tietokone, jossa on Mac OS X -käyttöjärjestelmä" ja näpäytä Jatka painiketta.

Jos olet ostamassa EPUB-kirjaa, valitse "Lukulaite tai EPUB-lukuohjelmalla varustettu laite" ja näpäytä hiirellä Jatka painiketta.

3
Toimitustietojen antaminen
Täytä lomakkeeseen nimi- ja yhteystietosi ja näpäytä Jatka painiketta. Sähköpostiosoite tarvitaan tilauksen jälkeen lähetettävää tilausvahvistusta, kuittia ja kirjan latausohjeita varten.
4
Yhteenveto
Tarkasta yhteenvedosta, että tiedot ovat oikein.

Jos haluat korjata tietoja, siirry taaksepäin tietojen syöttöön (Toimitustiedot- tai Lukualusta-lomakkeelle) näpäyttämällä sivulla olevaa Takaisin painiketta. Kun olet korjannut lomakkeella olevat tiedot, näpäytä Jatka painiketta, kunnes olet taas Yhteenveto-sivulla.

Tutustu kaupan sopimusehtoihin näpäyttämällä sopimusehdot-linkkiä.

Merkitse kohta Hyväksyn sopimusehdot ja näpäytä Jatka painiketta.5
Maksaminen
Maksa kirja verkkopankissa. Näpäytä hiirellä sen pankin tunnusta, jonka kautta haluat maksaa kirjan.
 
Muista palata pankin maksulomakkeelta takaisin kauppaan (painamalla Palaa myyjän palveluun -nappia tai vastaavaa paluulinkkiä), jotta maksusuorituksesi rekisteröityy verkkokauppaan ja kirja voidaan toimittaa.6
Kirjan lataaminen
Saat ohjeet ostamasi kirjan lataamiseen, kun palaat pankin sivuilta verkkokauppaan paluulinkistä.

Tilausvahvistus, kuitti ja kirjan latausohjeet lähetetään sähköpostiisi. Jos ostit syväkirjan, saat latausohjeen mukana myös henkilökohtaisen lisenssiavaimen. Tarvitset lisenssiavaimen kirjan lukusuojauksen avaamiseen.

Osta© 2010 Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti | Verkkokaupan asiakaspalvelu: kauppakirjalabyrintti