// Verkkokauppa // Sopimusehdot

Sopimusehdot1 § Yleiset sopimusehdot
Tämä sopimus koskee ladattavia tuotteita (jatkossa Tuote), joiden käyttöoikeuksia myydään Kustannusyhtiö Kirjalabyrintin verkkokaupassa.

Sopimuksen osapuolet ovat Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti (jatkossa Myyjä) ja Tuotteen käyttöoikeuden ostaja (jatkossa Asiakas).

Sopimus astuu voimaan, kun Asiakas hyväksyy sopimusehdot tilauksen yhteydessä. Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehtäessä.2 § Tuotteet ja hinnat
Tuotteet ovat sähköisesti toimitettavia palveluita. Tuotteiden hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.


3 § Myyjän vastuu
Myyjä sitoutuu toimittamaan Asiakkaalle Tuotteen tai, mikäli se ei ole mahdollista, palauttamaan Asiakkaalle hänen Tuotteesta maksamansa hinnan, ellei ylivoimainen este (force majeur) estä sitä.

Myyjä ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista, joita saattaa aiheutua Tuotteen tai verkkokaupan virheellisestä toiminnasta tai sisällöstä tai mahdollisen kräkkerin tekemistä muutoksista.

Myyjä ei takaa verkkokaupan häiriötöntä toimintaa.


4 § Käyttöoikeus ja rajoitukset
Asiakas saa käyttöoikeuden ostamaansa Tuotteeseen yhdelle henkilölle. Käyttöoikeutta ei ole rajoitettu ajallisesti. Asiakkaalla on oikeus Tuotteen yksityiseen käyttöön.

Tuote on suojattu tekijänoikeudella tai muilla immateriaalioikeuksilla. Tuotteen omistus-, tekijän- ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat kustantajalle ja/tai tekijöille.

Ilman oikeudenhaltijan kirjallista lupaa Asiakas ei saa käyttää tuotetta kaupallisesti tai ansaintatarkoituksissa eikä muuttaa, kääntää, muuntaa, esittää julkisesti, kopioida, levittää tai luovuttaa Tuotetta tai sen kopiota tai luoda uutta tuotetta Tuotteen pohjalta.

Myyjällä on oikeus suojata ja merkitä Tuote niin, että se voidaan yksilöidä ja yhdistää Tuotteen ladanneeseen Asiakkaaseen. Myyjä voi myös rajoittaa suojauksella Tuotteen toimivuutta tai kopiointia. Näin pyritään estämään Tuotteen laiton käyttö ja kopiointi.5 § Tilaaminen ja toimitus
Tilaaminen tapahtuu Kustannusyhtiö Kirjalabyrintin verkkokaupassa.
Asiakkaan tulee antaa Myyjälle pyydetyt Tuotteen toimittamista varten tarvittavat tiedot. Myyjä ei vastaa Tuotteen toimittamisessa tapahtuneista virheistä tai viivästyksistä, jotka johtuvat siitä, että Asiakkaan antamat tiedot ovat virheellisiä, puutteellisia tai vanhentuneita.

 Asiakasrekisteriseloste

Asiakas maksaa Tuotteen käyttöoikeudesta verkkopankissa. Maksupalvelusta vastaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Checkout Finland Oy vastaanottaa Asiakkaan maksusuorituksen ja tilittää sen Myyjälle.

  Turvallinen maksaminen

Maksun jälkeen Tuote ja mahdollinen lisenssiavain toimitetaan Asiakkaalle Internetin välityksellä. Tuote ja lisenssiavain toimitetaan Asiakkaalle korkeintaan 5 kertaa. Jos Tuote tai lisenssiavain tämän jälkeen tuhoutuu tai tärveltyy käyttökelvottomaksi Asiakkaan käytössä esimerkiksi oman toiminnan, laiterikon, haittaohjelman tai laitteella olevien ohjelmien virheellisen toiminnan vuoksi, on Asiakkaan saadakseen Tuote ja lisenssiavain ostettava Tuote uudelleen.

Tilausta ei voi peruuttaa, kun tuotteen käyttöoikeuden toimittaminen on alkanut. Toimittaminen alkaa välittömästi maksutapahtuman jälkeen.6 § Vaihto- ja palautusoikeus
Tuotteella ei ole vaihto-oikeutta.

Tuotteen käyttöoikeutta tai tuotetta ei voi palauttaa, koska ne ovat sähköisiä palveluja.
7 § Riitojen ratkaiseminen
Sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan neuvotteluilla sopijapuolten kesken. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopijapuolia tyydyttävään ratkaisuun, sopimuksesta aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan Oulun käräjäoikeudessa.

7. tammikuuta 2011
Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti


Osta© 2010 Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti | Verkkokaupan asiakaspalvelu: kauppakirjalabyrintti